T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / YENİÇAĞA - Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: yeniçağa

Ekm

Tem

Ekm

Ağu

Ağu

Tem

Ağu

Tem

Mrt

Mrt

Ara

Ekm

Ekm

Ekm

Eyl

Ağu

Tem

Mrt

Kas

Öğrencilerimiz 11.11.2020 saat 11.11'de "Geleceğe Nefes Ol" Ağaç Dikimi Kampanyası için Yeniçağa İlçemizde fidan dikerek can suyu verdi. 

Eyl

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve EBA Uzaktan Eğitim Sistemi'ne ulaşma imkanı olmayan öğrencilere ilimizde hizmet sunan EBA Destek Noktaları arasında size en yakın olanı bulmak için TIKLAYINIZ.

EBA Destek Noktaları ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Haz

Okulumuz, İstanbul-Ankara Karayolu (D 100) üzerinde, ulaşımı oldukça kolay bir konumdadır. Bolu'ya 38 km. mesafede bulunan okulumuza ulaşmak için Bolu il merkezinden her 30 dakikada bir kalkan Yeniçağa minibüsleri kullanılabilmektedir. Bolu il merkezinde ikamet eden öğrencilerimiz için farklı firmalara ait özel öğrenci servisleri mevcuttur.

Okulumuzla iletişim kurmak için,

 Tel no (Okul)       : 0(374) 341 4624

Tel no (Pansiyon)  : 0(374) 341 4344

Tel no (Uyg. Oteli) : 0(374) 341 4343

E-posta (Resmi): 970119@meb.k12.tr

E-posta (Gmail): yenicagaotelcilik@gmail.com

 

Haz

Okulumuzda Turizm Otelcilik Programı uygulanmakta ve buna uygun olarak da 'Yoğunlaştırılmış Eğitim' yapılmaktadır. Bu kapsamda 6 ay okul, 6 ay staj (İşletmelerde Beceri Eğitimi) yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz 10. sınıf ve 11. sınıf sonunda Mayıs-Eylül ayları arasında 5 ay staj yapmaktadırlar. Stajlarını Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarında, en tecrübeli şeflerin yanında aşçılık eğitimi alarak yapan öğrencilerimiz, mezun olduklarında da bu işletmelerde çalışma imkanı bulmaktadır.

Haz

Okulumuza ait 180 kişilik erkek öğrenci pansiyonu bulunmaktadır. 

Haz

 

 

Ara

Okulumuzun İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi için TIKAYINIZ.

Ramak Kala Olay Formu için TIKLAYINIZ.

Nis