BOLU / YENİÇAĞA - Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuzda Bilim Fuarı Heyecanı Yaşandı!

Okulumuz, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Derya ŞAHİNER KODAL koordinatörlüğünde tam 20 ayrı proje ile başvurduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliğini, 7-8 Mart tarihlerinde düzenledi. Bilim fuarında, ‘tasarım’, ‘araştırma’ ve ‘inceleme’ alanlarında öğrencilerin hazırladığı ve öğretmenlerin danışmanlıklarını yaptığı projeler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fuarın açılış töreninde, ‘Hamdım, Piştim, Yandım’ isimli ‘Mevlana’ temalı proje kapsamında Semazen gösterisi düzenlendi. Ardından kurdele kesimi yapılarak sergi incelemeleri gerçekleştirildi. Fuarın ilk gününde, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil SARICI, Şube Müdürleri Ahmet DEĞİRMENCİ, Uğur SÖNMEZEL ve Sabri GÜNDÜZ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail ÖZBAKAN ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi sorumlusu Ömer MADEN ziyaret ederek sergileri dolaştı.

‘Koç Köroğlu, Kaç Köroğlu’, ‘Vegan Kurabiye Yapımı’ ‘Diyabetsiz Yaşam’, ‘VR Teknolojisi ile Eğitim’ ve ‘Sigarasız Yaşam Mümkün’ gibi çok farklı alanlarda ve başlıklarda hazırlanan projeleri ilçede bulunan diğer okulların öğrencileri ve Yeniçağa halkı tarafından da ziyaret edildi. Ziyaretçilere çeşitli ikramların yanı sıra, yeni oluşturulan Servis Atölyesinde ‘Kahveloji’ adlı proje ile hazırlanan çok çeşitli kahveler sunuldu. Tüm ziyaretçilere Okul Müdürümüz Ahmet MERMER ve Proje Koordinatörümüz Derya ŞAHİNER KODAL eşlik etti.

Fuar, tüm görevli öğrencilerin ve öğretmenlerin çektirdiği hatıra fotoğrafı ile noktalandı. Fuarda görev alan tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi kutlarız.

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 21:47 - Görüntülenme: 759