BOLU / YENİÇAĞA - Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Müdür

1963 yılında Malatya da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Malatya da tamamladım. O zamanki adıyla Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Makine Teknik Lisesinden mezun olduktan sonra 1984 yılında Marmara Üniversitesi Metal Teknolojisi alanına başladım ve 1987 yılında mezun oldum. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Metalürji Alanı Tezli Yüksek Lisans eğitimine başladım. 1990 yılında bu alandan mezun oldum. 1988 yılında o zamanki adıyla Bolu Çıraklık Eğitim Merkezine öğretmen olarak atandım. Sekiz yıl öğretmen olarak sonraki yıllarda yönetici olarak çeşitli okullarda görev yaptım. 2014 yılında Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandım .2019 yılında da Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandım halen görevime devam etmekteyim. Görev sürem içerisinde yirminin üzerinde hizmet içi eğitimi aldım ve çeşitli belgelerle de ödüllendirildim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 26.06.2023 00:54 - Görüntülenme: 2914

Etiketler :