BOLU / YENİÇAĞA - Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Yeniçağa'da Bizanslılar" Oyunumuz Sergilendi!

Müdür Yardımcımız Ersin ALTUN tarafından oluşturulan 'Tiyatro Mutfağı'  öğrenci topluluğu, bu yılki ikinci oyunlarını sergiledi.

Öğretmenler gününde sergiledikleri ilk oyunun ardından, Yeniçağa'daki öğrencilerin beğenisine ikinci oyunları olan 'Yeniçağa'da Bizanslılar'ı sundular. Oyunun uyarlamasını da yapan Müdür Yardımcımız Ersin ALTUN yönetmenlik koltuğunda yer aldı.

Topluluk öğrencileri, Yeniçağa Halk Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan Tiyatro Kursu ile belge almaya hak kazanacaklar.

Bir Bizans komutanı ve askerlerinin Yeniçağa Gölü'nü kurutup yerine şehir kurma çabalarının Kara Murat tarafından engellenmesini anlatan komedi  oyunu izleyen öğrenci ve öğretmenlerin büyük beğenisini topladı. Gösterinin ardından ekip vakit kaybetmeden 18 Mart Çanakkale Zaferi için oyun hazırlıklarına başladı.

11-01-202411-01-202411-01-2024

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 17:11 - Görüntülenme: 55